26.11.2017

Dýňový cheescake

Dýňový cheescake

 

Ingredience :

korpus :
1x balíček bezlepkových sušenek – já použila čočkové ze stránek www.probio.cz
3 lžíce kokosového oleje
2 lžíce mandlového mléka

Náplň :
2x cottage
1 x tvaroh
sladidlo dle chuti
2 vejce
1 lžíce kukuřičné mouky
1/2 hrnku dýňového pyré

Postup :
Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Kulatou formu si vymažeme a vysypeme kokosem.
Rozpustíme v hrnci kokosový olej, přidáme sušenky, které jsme rozdrtili tyčovým mixérem na prášek. Ty přidáme k oleji společně s mlékem. Mícháme za tepla dokud nevznikne ucelená hmota. Tou vyložíme dno a okraje formy a dáme zapéct na 5-10 minut do trouby.
Všechny ingredience na náplň ručně smícháme (můžeme i rozmixovat pokud nám vadí hrudky, ale ty se teplotou krásné rozpojí) a opatrně nalijeme na korpus.
Pečeme 50 – 50 minut a necháme vychladnout v lednici. Ozdobíme ořechy, medem a lístky máty.

 

Další recepty