07.03.2018
Ingredience :
250 g kuřecích prsou
1/2 pomela
Olivový olej
1 červený grep
2 stébla řapíkatého celeru
Ledový salát
Dresing : Sůl a pepř, 2 PL jogurtu, 2 PL lžíce pomelo šťávy, 1 PL čerstvě nasekaných bylinek (koriandr, petrželka)
Postup :
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme/opepříme a osmahneme na olivovém oleji do zlatova.
Do velké misky natrháme salát na malé kousky. Oloupeme pomelo a grep, které nakrájíme na kostičky. Řapíkatý celer omyjeme a nakrájíme na drobná kolečka. To vše přidáme do salátu společně s masem a promícháme.
Na závěr salát zalijeme zálivkou, kterou si připravíme tak, že do misky vložíme jogurt, bylinky nasekané na jemno a zakápneme šťávou z pomela.