09.06.2021
Ingredience :
* 2 svazky ředkviček
* 2 PL olivového oleje
* sůl
* Čerstvá petrželka
Postup :
Troubu si předehřejeme na 200 stupňů.
Formu/plech si vyložíme pečícím papírem.
Ředkvičky zbavíme listů a konců, Důkladně omyjeme a usušíme utěrkou. Rozkrojíme na poloviny a poklademe na plech. Pokapeme olivovým olejem a promícháme lžicí, aby se nám olej dostal všude.
Dáme péct na cca 15-20 minut.
Po upečení mírně osolíme a poyspeme čerstvě nasekanou petrželkou.
Servírujeme s grilovaným masem nebo kuřecím steakem.
TIP : doporučuji servírovat s jogurtovým dresingem (jogurt, česnek, olivový olej, nat’ petrželky, sůl a pepř, a citronová št’áva)